کسب مهارت چیست ؟

کسب مهارت از زیر مجموعه روش مهاجرت از طریق جاب آفر است که برای اولین بار توسط سازمان مهاجرتی و بین المللی وی پی گت به علاقه مندان به مهاجرت آسان و کم هزینه پیشنهاد شده است.

مهاجرت ازطریق کسب مهارت چند روش دارد؟

مهاجرت از طریق کسب مهارت به دو روش امکان پذیر است . روش اول ویژه دانشجویان و اشخاصی است که قصد تحصیل در رشته های فنی و حرفه ای را دارند که می‌توانند با فراگیری دوره های تخصصی و هدفمند،  مدارک تحصیلی و گواهینامه‌های مرتبط با این رشته ها را دریافت کنند و در بازار کار ، برای پس از دوران فارغ التحصیلی آماده شوند .

موسسات و دانشگاه هایی که آموزش مهارت های تخصصی را ارائه می‌دهند معمولا شهریه های بالایی دارند و دریافت پذیرش و بورسیه های تحصیلی، شرایط و مقدمات خاصی را لازم دارد .

آیا با تحصیل در رشته های فنی و حرفه ای و کسب مهارت می‌توان کسب درآمد کرد؟

یکی از مزیت هایی که در روش تحصیل در کسب مهارت می‌توان به آن اشاره کرد این است که پس از پایان دوره های تحصیلی و کسب مهارت های مختلف در رشته های فنی و حرفه ای ، در اکثر کشورهای مدرن و پیشرفته ، دانشجو امکان دریافت ویزای جستجوی کار را به مدت شش ماه یا یکسال را خواهد داشت تا بتواند در بازار کار محلی ، متناسب با مهارت های آموزش دیده ، شغل مناسب پیدا کند .

نکته حائز اهمیت در این مورد اینجاست که بین افرادی که در جستجوی کار هستند و گواهینامه‌های خود را از همان کشور و موسسات آموزشی داخلی دریافت کرده اند ، نسبت به افرادی که با مدرک مطابق ،ولی از خارج از کشور دریافت کرده اند،دسته اول  اولویت دارند و اکثر کارفرمایان،  ترجیح را بر استخدام نیروهایی می‌دهند که برای چند سال در آن کشور زندگی و مهارت های لازم را آموزش دیده اند

کسب مهارت ویژه مهاجرت و افراد بزرگسال

این روش از مهاجرت ، از محبوب ترین و بهترین روش های مهاجرتی به شمار می‌رود.

در این روش مهاجرتی ، کارخانجات، موسسات و شرکت های تولیدی و شرکت های آی تی برای تکمیل کادر تخصصی خود ، در صورتی که موفق به استخدام نیروی مورد نظر نشوند یا به حد نصاب نرسند ، از طریق آموزش مهارت ، نیروهای متخصص تربیت کرده و در مقاطع مختلف از این نیروها استفاده می‌کنند.

در واقع با استخدام نیروهای آماتور و بی تجربه ، طی دوره های شش ماهه ، یکساله و حتی دوساله در زمینه های مختلف فنی یا تکنولوژی،  نیروی متخصص بدست می‌آورند که این امر هم برای کارفرما و هم برای کارجو یک فرصت استثنایی و اصطلاحا برد ، برد است .

آیا درروش کسب مهارت می‌توان درآمدکسب کرد؟

خیلی ازموسسات وکارخانجات دنبال جذب نیرو ازطریق کسب مهارت هستند،درطول دوره آموزش،حداقل حقوق یک کارگرساده رابرای کارجودرنظرمی‌گیرندوبعدازپایان دوره آموزشی،متناسب با نوع حرفه و مهارت کسب شده ، مبلغ حقوق و مزایا ، افزایش پیدا می‌کند.  ولی این امر مشروط بر استخدام کارجو به عنوان کارگر ساده است و حد اقل قرارداد باید سه ساله باشد و درواقع کارجو متعهد به اتمام دوره قرارداد بعد از کسب گواهینامه‌های مربوطه می‌شود.  ولی درصورتی که کارجو قصد کارکردن بعد از دریافت گواهینامه‌های مهارتی را نداشته باشد ، در خیلی از شرکت ها و موسسات ، شانس استخدام را از دست خواهد داد ، هر چند که تعدا کمی از این موسسات ، بدون پیش شرط کار بعد از اتمام دوره مهارت ، در ازای دریافت شهریه ماهانه ، حاضر به آموزش  مهارت های لازم به افراد علاقه مند هستنند .

مزایای روش مهاجرت ازطریق کسب مهارت چیست؟

مهاجرت از طریق کسب مهارت ، از بهترین روش‌های مهاجرتی از لحاظ هزینه به شمار می‌رود و در این روش ، متقاضی امکان مهاجرت با همسر و فرزندان زیر هیجده سال را خواهد داشت .

دریافت حقوق از ابتدای مهاجرت، هرچند کم ،ولی یکی از مهمترین عواملی اصلی در انتخاب این روش مهاجرتی است .

در این روش مهاجرتی،  از ابتدا فرد متقاضی و کل اعضای خانواده بیمه سلامتی و تکمیلی خواهند داشت.

اجازه کار که یکی از آیتم های مهم در خارج از کشور ،مخصوصا در اروپا به شمار می‌رود نیز ،از دیگر مزایای این روش مهاجرتی به شمار می‌رود که شامل همسر متقاضی نیز خواهد شد .

یعنی به عنوان مثال ، اگر شما برای کسب مهارت اقدام کردید و موفق به مهاجرت شدید ، همزمان با شما همسر شما نیز می‌تواند در هر رشته شغلی دلخواه ، در شرکت های دیگر ، مشغول به کار شود و کسب درآمد کند.

تحصیل رایگان فرزندان هم که یکی از امتیازات مهم این روش مهاجرتی هست که به فرزندان زیر هجده سال شما ، فرصت تحصیل و آموزش در بهترین مراکز آموزشی و مدارس دنیا را بصورت رایگان می‌دهد.

پس اگر به طور خلاصه بخواهیم به مزایای مهاجرت از طریق کسب مهارت با سازمان مهاجرتی و بین المللی وی پی گت نگاهی داشته باشیم می‌توانیم موارد زیر را نام ببریم :

۱: مهاجرت  باکل اعضای خانواده

۲: دریافت  حقوق ازلحظه ورودبه کشورموردنظر

۳: اجازه کارتمام وقت برای همسرمتقاضی

۴: بیمه تکمیلی  رایگان برای کل اعضای خانواده

۵: تحصیل رایگان فرزندان درمدارس وآموزشگاه‌های دولتی

۶:امکان دریافت اقامت دائم بعد از چند سال

۷: امکان دریافت شهروندی  وپاسپورت بعدازچندسال

۸: امکان دریافت وام های بانکی برای خرید مسکن و خودرو

ویزای مهاجرت ازطریق کسب مهارت برای چندوقت صادر می‌شود؟

متناسب با جاب آفر دریافتی و کشوری که در آن اقدام می‌کنید،  معمولا ویزای این روش مهاجرتی دو و سه ساله صادر می‌شود و قابل تمدید تا پنج سال است .

بعد از پنج سال ، حتی در صورت انصراف از کار ، به دلیل کار و زندگی در کشور مورد نظر به مدت پنج سال بصورت ممتد، امکان دریافت اقامت دائم و سپس شهروندی و پاسپورت ، برای فرد متقاضی و کل اعضای خانواده وجود دارد .

هزینه دریافت ویزا ازطریق کسب مهارت چقدراست؟

هزینه خدمات وی پی گت برای دریافت ویزای مهاجرتی از طریق کسب مهارت ، معمولا معادل یک ماه تا یکماه و نیم از حقوق دریافتی شما از کارفرما خواهد بود که این مبلغ  ممکن است نسبت به نوع شغل یا کشور مورد نظر ، افزایش یابد .

موسسه حقوقی وی پی گت تنها موسسه مهاجرتی است که تا قبل از دریافت جاب آفر و اخذ ویزای کار از این طریق هیج هزینه ای از متقاضیان دریافت نخواهد کرد و در صورت موفقیت به مهاجرت از طریق کسب مهارت ، حتی امکان پرداخت ماهانه بصورت اقساط تا دوسال نیز وجود دارد که این امر ، به طور قطعی،  موسسه بین المللی وی پی گت را با سایر موسسات، متمایز می‌کند.

برای اقدام به مهاجرت ازطریق کسب مهارت آیا به زبان نیاز است؟

برای مهاجرت به هر کشوری و از هر نوع روش مهاجرتی ، قطعا دانستن زبان ، نه تنها در اخذ پذیرش موثر است ، بلکه شرایط زندگی در دوره بعد از مهاجرت را برای فرد متقاضی ساده تر می‌کند.

به طور میانگین حدود شصت درصد از کارفرمایان جویای کار شرط دانستن زبان و حداقل مدرک زبان را در این روش اجباری کرده اند . حدود سی درصد از کارفرمایان هم ، شرایط یادگیری زبان در طول دوره آموزش را برای کارجویان، فراهم کردند و درصد بسیار کمی ، در مشاغل درجه سوم و سخت ، ممکن است برای استخدام در ابتدا شرط زبان را نداشته باشند .

در هرصورت شرط دانستن زبان نسبت به نوع شغل و کشوری که قصد مهاجرت به آن را دارید ، متفاوت است.

وی پی گت به طور قطعی به شما پیشنهاد می‌کند،  در صورتی که علاقه مند به مهاجرت از طریق کسب مهارت هستید ، درصورت عدم تسلط کافی به زبان آن کشور ، حتما به موازات شروع پرونده مهاجرتی، نسبت به یادگیری دوره های زبان به صورت فشرده ، اقدام کنید .

چه مدارکی برای مهاجرت ازطریق کسب مهارت لازم است؟

در روش مهاجرت ازطریق کسب مهارت،نیاز به مدارک زیر دارید که اگر مدارکی مرتبط با رشته مهارتی مدنظر نیز،داشته باشید،دراخذ جاب آفر و پذیرش  متقاضی بسیار موثر خواهد بود .

مدارک مورد نیاز برای مهاجرت از طریق کسب مهارت:

۱: پاسپورت با اعتبار حداقل شش ماهه

۲: شناسنامه وکارت ملی

۳:آخرین مدرک تحصیلی

۴: وضعیت شغلی در دوسال گذشته

۵:سند ازدواج یا طلاق

۶: شناسنامه ومدارک هویتی همراهان

۷: توصیه نامه از محل کار قبلی